woningaanbod bedrijfspanden

Ventolines huurt de 25e verdieping in het WTC Almere


Ventolines heeft wegens groei gekozen om in Almere hun kantoor te huisvesten. Dit na een grondige analyse van de huisvestingsbehoefte en wensen. Wegens groei van het bedrijf en ambitie is gekozen voor een toplocatie in de regio. Het bedrijf is gespecialiseerd in de ontwikkeling, bouw en beheer van duurzame energie projecten. Diverse windparken zijn al gerealiseerd.

Ventolines zal haar circa 45 medewerkers huisvesting op de 25e verdieping van het WTC in Almere. Zij huren circa 710 m2 kantoorruimte, die geheel op maat wordt ingericht door Kern Projectinrichting, en 20 parkeerplaatsen. Chalet Group Management verzorgt het asset management namens de belegger.

In het kader van duurzaamheid was het belangrijk dat het gebouw een energielabel A heeft en voldoende elektrische laadpalen voor de auto's van de medewerkers. Arcuris Bedrijfshuisvesting heeft de huurder hierbij in het gehele traject begeleidt en geadviseerd. Medio juli 2018 huizen zij in.

Wilt u ook advies met betrekking tot de aanhuur van nieuwe kantoorruimte? Maak dan vrijblijvend een afspraak met onze makelaars.