woningaanbod bedrijfspanden

Nieuwbouwprojecten

Wonen in De Terpen
Almere Hout
Welkom in de Terpen I, een uniek initiatievenplan in Oosterwold. Het gebied Oosterwold maakt deel uit van de wijk Almere Hout en ligt tegen de buurten Nobelhorst en Vogelhorst aan. Almere Hout kenmerkt zich door de vele natuur en is rijk aan diverse vogels, reeën, hazen, konijnen, eekhoorns en zo voort. Tevens kent het gebied veel natuurprojecten zoals het Kathedralenbos en Cirkelbos. Ook het nabij gelegen stadslandgoed de Kemphaan is erg populair. Verkoopprijzen vanaf € 185.000,- v.o.n.

Project Kijk Duin
Almere Poort
Kijk duin omvat in totaal 8 appartement met woonoppervlakten van 101 m² tot 126 m². Het gebouw bestaat uit een begane grond en 3 verdiepingen met elk 2 appartementen. Vooral de bovenste verdieping is heel bijzonder. Hier komt één appartement met een dakterras van ruim 35 m² en één appartement met 2 ruime balkons voor een fantastisch uitzicht op het zuid/westen richting plan Duin en het IJmeer. De prijzen liggen tussen de € 343.500 en € 470.000 v.o.n.
De oplevering is gepland in het 4e kwartaal 2019.

Project Parkzicht
Almere Poort
Parkzicht omvat in totaal 4 appartementen.  Alle woningen hebben een blijvend vrij zicht op het Cascadepark en een uitstekende zonligging! De hoge brede ramen in de appartementen zorgen voor een ruime lichtinval.
Verder kunt u kiezen voor 2 of 3 slaapkamers. De standaard te leveren keuken is al zeer uitgebreid maar uiteraard kunt u deze geheel naar uw eigen wensen aanpassen. De geldt ook voor het sanitair wat standaard al zeer compleet is. De prijzen van de beschikbare appartementen liggen tussen de € 341.000 tot € 365.000 v.o.n.
 
Skagenpoort Almere-Poort
Skagenpoort, mooie appartementen op de hoek van de Skandinaviëkade en de Finlandstraat, als afsluiting van de noordpunt van het Europakwartier.
De appartementen zijn beschikbaar vanaf 85 m² en voorzien van een dakterras of balkon. De auto's staan overdekt onder de appartementen. Met lift en trap zijn de appartementen bereikbaar. Vanuit je appartement heb je een wijds uitzicht over de omgeving.
De prijzen liggen tussen de € 224.000,- en € 449.000,- v.o.n. 

Welkom in Warande, Lelystad!
Betaalbaar vrijstaand wonen, het kan nu in Lelystad in de nieuwbouwwijk Warande. Aan de Zeepkruidstraat komen drie bijzondere vrijstaande woningen, onderverdeeld over drie percelen. De woningen zijn ontworpen onder hoogwaardige architectuur, met een prachtige mix van hout en metselwerk. Er zijn drie verschillende type woningen uitgewerkt, allen ruim en praktisch van opzet. Elk kavel is anders van vorm. Dit maakt, in combinatie met de drie types, elke woning uniek! De gevels van de woningen zijn bekleed met verschillende soorten houtcomposiet. Door de variatie in kleur, de horizontale en verticale belijningen en de mooie raampartijen ontstaat een bijzonder gevelbeeld. De woningen hebben een woonoppervlak van circa 115 tot 120 m2 en staan op een riante kavel, variërend van 253 m2 tot maar liefst 380 m2. U kunt natuurlijk parkeren op eigen terrein. De prijzen voor deze unieke vrijstaande woningen zijn bijzonder aantrekkelijk, zo heeft u al een vrijstaande woning vanaf € 319.500 V.O.N.


Saffraan
Almere Poort
Kiest u voor groen en gezond wonen in een ruim en comfortabel appartement in een omgeving met strand, bos, een jachthaven, duinen, een prachtig park, goede (internationale) scholen, tal van sportaccommodaties, alle dagelijkse voorzieningen op loopafstand en op slechts 20 minuten afstand van Amsterdam, dan is dit fraai vormgegeven kleinschalige appartementengebouw "Saffraan" een uitstekende keuze.
De kleur van de gevelsteen is Saffraan. Dit geeft het gebouw een warme en zonnige uitstraling.

Op de begane grond hebben de twee appartementen een ruime tuin op het zuiden. Op de verdiepingen hebben de appartementen balkons op de hoek met ruim zicht en veel zon.
Alle appartementen hebben een aantrekkelijke plattegrond met een grote woonkamer en twee ruim bemeten slaapkamers.Het penthouse op de dak verdieping is extra hoog, heeft een oppervlakte van 146 m2, een groot terras.
De prijzen liggen tussen de € 310.000 en € 340.000 v.o.n. en het penthouse is € 510.000 v.o.n.

Kortom: Veel luxe, ruimte en comfort voor een aantrekkelijke prijs

 

Voor meer informatie kunt u zich wenden tot:

Arcuris Makelaars
Schoutstraat 110
1315 EZ Almere

Telefoonnummer: 036-5211900
E-mail adres: info@arcuris.eu
www.arcuris.eu

Arcuris de makelaar die voor ú werkt