woningaanbod bedrijfspanden

Aankoop/aanhuur

Overweegt u met uw bedrijf te gaan verhuizen maar weet u zeker dat u de beste keuze maakt en niets over het hoofd ziet? Als uw bedrijf verhuist komt er veel op uw bordje te liggen. Overleg met bijvoorbeeld uw medewerkers, leveranciers, fiscus, architecten etc.

Hierin adviseren wij ook ondernemers bij het vinden van nieuwe huisvesting. Keuzes maken om verantwoord weer verder te gaan. Daar gaat het om. Of dit nu groei of krimp betekend. Uw huisvesting is weer op de goede weg met verantwoorde keuzes. Voor zowel kleine als grote bedrijven is dit mogelijk door heel Nederland. Ook bij huurverlengingen kunnen wij een rol spelen waarbij de besparingen fors kunnen zijn voor u. Voor het maken van een afspraak klikt u hier of neemt u contact op met ons kantoor.

Arcuris is de bedrijfsmakelaar die u adviseert hoe u uw bedrijfsprocessen kunt huisvesten. De vertaalslag van uw bedrijf naar een gebouw wordt snel gemaakt door onze makelaars. Zaken als o.a. bestemming, bebouwingsmogelijkheden en vergunningen worden geïnventariseerd. Onderhandelingen worden adequaat gevoerd waardoor tijd en geld worden bespaart. En dat is wel zo handig.

Vele bedrijven gingen u voor en geven graag referenties af.

Arcuris, de makelaar die voor ú werkt