woningaanbod bedrijfspanden

Duurzaamheid en energielabel

Duurzaamheid

De overheid heeft als speerpunt om gebouwen te verduurzamen. Energielabels zijn verplicht voor diverse type gebouwen. Heb je een energielabel nodig? Arcuris werkt samen met diverse adviseurs die een label kunnen opstellen en eventueel een maatwerkadvies kunnen geven om een gebouw te verduurzamen.

Over enkele jaren hebben kantoorgebouw al minimaal energielabel C nodig. Anders mogen deze niet meer verhuurd worden. Soms is dat eenvoudig, vaak kost dit geld en (slimme) inspanning om tot het gewenste resulaat te komen. De adviseurs van Arcuris hebben hier al ervaring mee. Vraag ze om advies.

Energie besparen
Met zonnepanelen en slimme regeltechniek ben je er vaak nog niet. De systemen worden steeds slimmer (smarttech) en vragen in de ontwerpfase al afstemming. Ook de gebruiker heeft meer tools om het gebouw in te regelen en gebruiken.

Energielabel
Elk gebouw die gebruikt wordt als kantoorruimte of publiekstoegankelijke ruimte heeft een energielabel nodig bij verkoop of verhuur. Er zijn ook diverse uitzonderingen bij bijvoorbeeld monumenten. Arcuris werkt met gecertificeerde EPA-U adviseurs die snel en vakkundig een label kunnen maken. Wilt u nog een stap verder gaan? Dan is een maatwerkadvies een goede investering voor toekomstige besparingen en verduurzaming van uw vastgoed.

Lees hier meer over de actuele regelgeving van energielabels van utiliteitsgebouwen.

Type "AKKOORD" om het formulier te kunnen versturen (in hoofdletters!)