woningaanbod bedrijfspanden

Referenties

Onze klanten beoordelen ons kantoor via reviews op Funda.nl en Fundainbusiness.nl met gemiddeld een 9.

Arcuris is reeds diverse jaren een grote speler in Nederland. In de jaarlijkse overzichten van grootste bedrijfsmakelaars door o.a. Vastgoedmarkt en PropertyNL is ons kantoor vermeld op een prominente plaats in de top 50. In de regionale lijsten wordt regelmatig een top 3 notering gehaald en in Flevoland zelfs regelmatig een nummer 1 plek. Onze woningmakelaar doen regionaal niet onder voor deze presentatie. Al jarenlang zijn zij in de Top-10 van grootste kantoren te vinden. U bent aan het goede adres!

Hieronder staan enkele opdrachtgevers van ons vernoemd zonder de andere te kort te willen doen. Onder het aanbod kunt u ook de recente transacties zien. Uiteraard zijn wij graag bereidt om meerdere referenties af te geven.

ISS
Voor ISS adviseert de afdeling CRES door heel Nederland. ISS heeft circa 30 locaties in Nederland en circa 18.000 medewerkers. Diverse transacties en adviezen worden maandelijks uitgevoerd naar alle tevredenheid.

Zo heeft Arcuris in opdracht van ISS circa 7.400 m² verhuurd op de Van Deventerlaan 30-40 te Utrecht aan o.a. Mammoet Holding, Promedico en IGLO. Ook is hun huidige hoofdkantoor in De Meern aangehuurd door Arcuris.

Ymere
Ymere behoort tot de grootste woningbouwcorporaties van Nederland met 80.000 eenheden en commercieel vastgoed in de portefeuille. In Almere is Arcuris verantwoordelijk voor de verhuur/verkoop van het commercieel vastgoed. Tevens worden de voormalige huurwoningen door Arcuris verkocht (uitponden).

Allsafe
Allsafe wordt begeleid in het aankopen van nieuwe locaties in Nederland. Tevens is Arcuris de landelijke taxateur voor dit bedrijf.

Merin
Merin (voorheen Uni Invest) heeft een grote portefeuille commercieel vastgoed in Nederland. In de regio Almere verzorgd Arcuris het verhuur van de kantoor- en bedrijfsgebouwen.

Dela Vastgoed
Dela pensioenfonds heeft winkelbeleggingen in Nederland. Arcuris verhuurt de winkels in de regio Flevoland waaronder o.a. de Bottelaarpassage in Almere. Dit centrum is eind 2015 verkocht.

Overheid
Voor diverse gemeentes is Arcuris de vaste partner. Zoals de gemeente Almere en Zeewolde. Ook de Veiligheidsregio en andere semi-overheden behoren tot de clientèle.

Bouwbedrijven
Voor verschillende bouwbedrijven worden er projecten verhuurd en/of verkocht. O.a. voor Aan de Stegge, Dura Vermeer, Heijligers Bouw, BAM, TBI.

(Internationale) fondsen
Voor diverse institutionele fondsen uit binnen en buitenland werkt Arcuris zoals ITSARL, M7, Windmill, Black Rock, Apollo, etc.

Aankoop of huur

Voor diverse bedrijven heeft Arcuris opgetreden om nieuwe huisvesting te vinden of af te stoten. De belangen werden behartigd voor o.a.: Nutreco, Staatsbosbeheer, ISS, Handelsbanken en King Nonwovens. Dit betreft over het algemeen gebouwen vanaf circa 500 m² tot circa 10.000 m².