woningaanbod bedrijfspanden

Uw woning verkopen met Arcuris

Uw woning verkopen aan de hand van een strategisch verkoopplan

Arcuris makelaars helpen u enthousiast en daadkrachtig om uw huis op de beste manier te verkopen. Dat doen we aan de hand van een doordacht verkoopplan dat wij speciaal afstemmen op uw situatie. Bovendien houden wij de ontwikkelingen in de lokale en regionale huizenmarkt altijd nauwkeurig bij, zodat wij u deskundig kunnen adviseren over de juiste verkoopprijs voor uw woning. Bent u benieuwd naar de waarde van uw woning? Vraag een gratis waardebepaling aan. De Arcuris makelaars komen met plezier bij u langs.

De beste koper vinden voor uw huis 

Het is de kunst precies díe mensen te bereiken die zich in uw huis en uw buurt thuis zullen voelen, en zich uw woning kunnen veroorloven. Met behulp van de uitgekiende Arcuris marketing wordt uw woning bij de verschillende doelgroepen onder de aandacht gebracht. Via mailings, advertenties, het opvallende Arcuris verkoopbord en de NVM Open Huizen Route weten wij hen te bereiken. Ook Facebook zetten wij actief en fanatiek in om uw woning bij woningzoekers bekend te maken.  

Bovendien hebben wij nauw contact met mensen die op zoek zijn naar een woning. Wij kennen hun woonwensen en verhuisbehoeften, dus als iemand voor uw woning in aanmerking komt stellen wij uw huis direct aan hen voor. 

Wilt u meer weten over de dienstverlening van Arcuris makelaars, of bent u geïnteresseerd in een gratis waardebepaling en vrijblijvend adviesgesprek? Neem contact met ons op!