woningaanbod bedrijfspanden

De Terpen

Nieuwbouwproject in Almere Oosterwold

Welkom in de Terpen I, een uniek initiatievenplan in Oosterwold. Het gebied Oosterwold maakt deel uit van de wijk Almere Hout en ligt tegen de buurten Nobelhorst en Vogelhorst aan. Almere Hout kenmerkt zich door de vele natuur en is rijk aan diverse vogels, reeën, hazen, konijnen, eekhoorns en zo voort. Tevens kent het gebied veel natuurprojecten zoals het Kathedralenbos en Cirkelbos. Ook het nabij gelegen stadslandgoed de Kemphaan is erg populair.

Oosterwold omvat 43.000 hectare, geschikt voor 15.000 nieuwbouwwoningen. De nieuwe bewoners dienen veel zelf te regelen van bouwen tot en met infrastructuur, alle vergunningen, berekeningen en onderzoeken. Dit zijn de voorschriften vanuit de gemeente Almere.

Wij bieden u met De Terpen een totaal initiatievenplan aan om u te ontzorgen met alles waar u niet bekend mee bent of tegenop ziet. Wij doen voor u al het voorwerk, infrastructuur, het bouwen van uw woning en de oplevering. Tevens krijgt u van ons de instructiebeheer en onderhoud van uw woning en landgoed.


40 Terpwoningen
In De Terpen heeft u enorm veel keuzevrijheid. De woningen zijn beschikbaar in vier groottes en vier modellen, al met al dus zestien varianten! Uw grote tuin wordt rondom voorzien van een haag en een looppad naar uw woning en één of twee parkeerplaatsen. De tuin is bedoeld om te tuinieren, fruitstruiken, appel of andere fruitbomen in te plaatsen. U kunt ook denken aan boerderijdieren.

  • Woonoppervlakte vanaf circa 60 m² tot circa 120 m² (bvo).
  • Voorzien van een zeer ruim zitterras in de luwte.
  • Volledig gelijkvloers (leeftijdsbestendig).
  • Optioneel is uitvoering als "0 op de meter'.
  • Een of twee parkeerplaatsen. 
  • Verkoopprijzen vanaf € 189.000,- v.o.n.

Voor meer informatie kijk op de projectwebsite van De Terpen

Bent u klaar voor een gezond leven in de natuur?
Voor uitgebreide informatie over dit project wordt er een informatieavond georganiseerd. Indien u deze wilt bijwonen, kunt u zich hier aanmelden

Heeft u nog vragen? U kunt ons bellen op 036-5211900 of mailen naar info@arcuris.eu