woningaanbod bedrijfspanden

De Zeven Provincien

Nieuwbouwproject in Almere Poort

Op een prachtige lokatie op de hoek van de Noorwegenkade en de IJslandstraat wordt dit bijzondere appartementengebouw gebouwd met daarin zeven royale appartementen. Elk appartement heeft een prachtig uitzicht over Almere Duin en het IJmeer richting Muiden en Amsterdam.
Deze schitterende plek biedt een gunstige ligging ten opzichten van vele voorzieningen. Zo is de supermarkt op 500 meter loopafstand
en het strand op circa 600 meter. De ligging ten opzichten van de uitvalswegen zijn uitmuntend. Zo bent u in ca 12 minuten op de ringweg A10 van Amsterdam via de verbrede A1. Ook de ligging ten opzichten van openbaar vervoer zijn optimaal.

Het complex
Het complex bestaat uit 7 appartementen met ieder een eigen sfeer. Deze appartementen dragen ieder de naam van 1 van de 7 provincies waar Nederland ooit mee begon. Het complex bestaat uit twee begane grond appartementen met een royale tuin, twee appartement op de eerste verdieping met een besloten ruim balkon, twee appartementen op de tweede verdieping met een geweldig overhoeks balkon en veel glas. Een penthouse op de derde verdieping maakt het gebouw compleet en uniek. De appartementen op de verdiepingen zijn bereikbaar met een lift en de trap.

De grote voordelen van wonen in “De Zeven Provinciën” zijn.

  • twee appartementen per verdieping bereikbaar met lift en trap
  • inpandige lift en trappenhuis
  • entree via de hoofdentree door middel van een automatische deur bediend met een dongle
  • eigen ruime binnenberging op de begane grond
  • eigen privé parkeerplaats
  • zeer goede bereikbaarheid via de weg en het openbaar v ervoer
  • hoogwaardige kwaliteit en weinig onderhoud, robuust metselwerk en aluminium kozijnen.
  • onderscheidende architectuur

Voor meer informatie, kijk op de projectwebsite van de Zeven Provinciën


Hebben wij met dit project uw interesse gewekt?!
Wij kunnen een afspraak met u inplannen om het hele project van A tot Z door te nemen. Tijdens dit gesprek zal de makelaar al uw vragen beantwoorden. U kunt ons bereiken via het mail adres: info@arcuris.eu, het telefoon nummer: 036 521900 of vul het contact formulier (aan de rechterkant van de pagina) in, dan nemen wij contact met u op.


Type "AKKOORD" om het formulier te kunnen versturen (in hoofdletters!)