woningaanbod bedrijfspanden

Nieuwbouwproject De Zeven Provincien

Nieuwbouwproject in Almere Poort

De lokatie
Op een prachtige lokatie op de hoek van de Noorwegenkade en de IJslandstraat wordt dit bijzondere appartementengebouw gebouwd met daarin zeven royale appartementen. Elk appartement heeft een prachtig uitzicht over Almere Duin en het IJmeer richting Muiden en Amsterdam. Deze schitterende plek biedt een gunstige ligging ten opzichten van vele voorzieningen. Zo is de supermarkt op 500 meter loopafstand
en het strand op circa 600 meter. De ligging ten opzichten van de uitvalswegen zijn uitmuntend. Zo bent u in ca 12 minuten op de ringweg A10 van Amsterdam via de verbrede A1. Ook de ligging ten opzichten van openbaar vervoer zijn optimaal.

Het complex
Het complex bestaat uit 7 appartementen met ieder een eigen sfeer . Deze appartementen dragen ieder de naam van 1 van de 7 provincies waar Nederland ooit mee begon. Het complex bestaat uit twee begane grond appartementen met een royale tuin, twee appartement op de eerste verdieping met een besloten ruim balkon, twee appartementen op de tweede verdieping met een geweldig overhoeks balkon en veel glas. Een penthouse op de derde verdieping maakt het gebouw compleet en uniek. De appartementen op de verdiepingen zijn bereikbaar met een lift en de trap.

Voor meer informatie kunt u de brochure en prijslijst downloaden. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen over de beschikbaarheid en overige informatie.

Type "AKKOORD" om het formulier te kunnen versturen (in hoofdletters!)