woningaanbod bedrijfspanden

Kijk Duin

Nieuwbouwproject in Almere Poort


Bij Kijk Duin heeft de ontwerper gekozen voor een voordeur van de appartementen aan de kant van de kade. Aan die kant wordt met de tuinarchitect een mooie voortuin gemaakt. De auto’s parkeren uit het zicht in het straatje aan de zijkant. Met boodschappen en met de fiets kun je makkelijk achterom naar de bergingen en naar de achterdeur. Het gebouw is in zijn afmetingen bescheiden gehouden om voldoende ruimte voor tuinen, parkeren en de ingangen te laten.

Kijkduin omdat in totaal 8 appartementen; twee op de begane grond, 101 en 126 m2, elk met tuin; twee op de eerste verdieping, elk 121 m2, met een terras; twee op de tweede verdieping, elk 121 m2, met een terras en twee bijzonder appartementen op het dak, elk 93 en 111 m2, met royale terrassen en een karakteristieke dakvorm.

  •  8 exclusieve appartementen gelegen in Almere Poort, het Europakwartier aan de Noorwegenkade met aan 3 zijden uitzicht over Duin.
  • Een bijzonder gebouw met een karakteristieke dakvorm. De voordeur van de appartementen aan de kant van de kade waar door de tuinarchitect een mooie voortuin wordt gemaakt.
  • Woonoppervlakte van 101 m² tot 121 m² met een tuin (begane grond) of royale terrassen.
  • De woonkamer van 60 m² ligt met zijn 10,5 meter lengte parallel aan de kade en heeft daar bijna één groot raampartij. Vanuit de schuifpui kijk je uit over de lengterichting van de gracht.
  • Parkeergelegenheid uit het zicht aan de zijkant van het gebouw.
  • De prijzen zijn vanaf € 343.000,- v.o.n.

Voor meer informatie kijk op de projectwebsite van Kijk Duin: http://www.sb-g.nl/kijk-duin-almere-poort/

Hebben wij met dit project uw interesse gewekt?! Wij kunnen een afspraak met u inplannen om het hele project van A tot Z door te nemen. Tijdens dit gesprek zal de makelaar al uw vragen beantwoorden. U kunt ons bereiken via het mail adres: info@arcuris.eu, het telefoonnummer: 036 5211900 of vul het contact formulier (aan de rechterkant van deze pagina) in, dan nemen wij contact met u op.