woningaanbod bedrijfspanden

Saffraan

Nieuwbouwproject in Almere Poort


Zaterdag 30 maart a.s. is er een open dag voor Saffraan! U bent dan van 11.00 tot 15.00 uur van harte welkom. U kan ons vinden in Almere Poort, op de hoek van de Skandinaviëkade en de Finlandstraat.


Kiest u voor groen en gezond wonen in een ruim en comfortabel appartement in een omgeving met strand, bos, een jachthaven, duinen, een prachtig park, goede (internationale) scholen, tal van sportaccommodaties, alle dagelijkse voorzieningen op loopafstand en op slechts 20 minuten afstand van Amsterdam, dan is dit fraai vormgegeven kleinschalige appartementengebouw "Saffraan" een uitstekende keuze.

De kleur van de gevelsteen is Saffraan. Dit geeft het gebouw een warme en zonnige uitstraling.
Op de begane grond hebben de twee appartementen een ruime tuin op het zuiden. Op de verdiepingen hebben de appartementen balkons op de hoek met ruim zicht en veel zon.
Alle appartementen hebben een aantrekkelijke plattegrond met een grote woonkamer en twee ruim bemeten slaapkamers.Het penthouse op de dak verdieping is extra hoog, heeft een oppervlakte van 146 m2, een groot terras.

De prijzen liggen tussen de € 310.000 en € 340.000 v.o.n. en het penthouse is € 510.000 v.o.n.Kortom: Veel luxe, ruimte en comfort voor een aantrekkelijke prijs


Voor meer informatie kijk op de projectwebsite van Saffraan: https://saffraan-almerepoort.nl/


Hebben wij met dit project uw interesse gewekt?! Wij kunnen een afspraak met u inplannen om het hele project van A tot Z door te nemen. Tijdens dit gesprek zal de makelaar al uw vragen beantwoorden. U kunt ons bereiken via het mail adres: info@arcuris.eu, het telefoonnummer: 036 5211900 of vul het contact formulier (aan de rechterkant van deze pagina) in, dan nemen wij contact met u op.