woningaanbod bedrijfspanden

Skagenpoort

Nieuwbouwpoject Almere Poort


Skagenpoort, mooie appartementen op de hoek van de Skandinaviëkade en de Finlandstraat, als afsluiting van de noordpunt van het Europakwartier.

De appartementen zijn beschikbaar vanaf 85 m² en voorzien van een dakterras of balkon. De auto's staan overdekt onder de appartementen. Met lift en trap zijn de appartementen bereikbaar. Vandaar kijkt men wijds uit over de omgeving.

Skagenpoort ligt vlakbij de haven, stranden en station Almere Poort. Van Almere-Poort naar Amsterdam in twintig minuten. Aan de andere kant van het IJ-meer. Met over het water zicht op Waterland, IJ-burg en Muiden.


De voordelen van een nieuwe stad, uitstekend bus- en treinvervoer, wegen afgestemd op het moderne autogebruik, wandel- en fietspaden, parken, strand en bos, winkels, scholen, sportmogelijkheden voor binnen en buiten.
 
 
Een stad waar je gemakkelijk aansluiting vindt, iedereen is nieuw, contacten worden snel gelegd.
 
Een omgeving met een oude geschiedenis, van nederzettingen van voor de jaartelling en wrakken van schepen die ten onder gingen in de Zuiderzee.

Voor meer informatie, kijk op de projectwebsite van Skagenpoort
 

Hebben wij met dit project uw interesse gewekt?!

Wij kunnen een afspraak met u inplannen om het hele project van A tot Z door te nemen. Tijdens dit gesprek zal de makelaar al uw vragen beantwoorden. U kunt ons bereiken via het mail adres: info@arcuris.eu, het telefoonnummer: 036 521900 of vul het contact formulier (aan de rechterkant van deze pagina) in, dan nemen wij contact met u op.


Type "AKKOORD" om het formulier te kunnen versturen (in hoofdletters!)