woningaanbod bedrijfspanden

Wonen in Warande


Nieuwbouwpoject Lelystad           


Lelystad heeft de ruimte en vrijheid. Tevens is er een goede verbinding met de Randstad. Via de vernieuwde A6 of de directe treinverbinding bent u in circa 35 minuten op Amsterdam Centraal.

De Warande is Lelystads jongste woonwijk met veel groen en water. Tevens grenst de Warande aan het relatief grote bosgebied Hollandse Hout. En op korte afstand kunt u naar het tuurgebied De Oostvaardersplassen. Een prachtig natuurgebied waar je in de trein zittende heerlijk van kan genieten.

Heerlijk buitenleven in de Warande. Alle belangrijke voorzieningen zijn al gebouwd en op korte loopafstand. Het stadsdeel kent de multifunctionele accommodatie met basisschool, kindcentrum en ruimten voor wijk- en buurtactiviteiten. Tevens is er een nieuwe supermarkt de DEEN beide op ongeveer 900m van uw nieuwe woning.

Verder kent Lelystad een levendige stadscentrum om te shoppen, voor cultuur en uitgaan. Maar vergeet ook niet het populaire BataviaStad met zijn Fashion Outlet en naast gelegen musea. Met name de kustzone trekt enorm aan.

De wijk zelf kent een aantal mooie parkbossen om te wandelen en te picknicken en veel speelgelegenheden. Fietsend vanuit de Warande bent u in circa tien minuten bij de de Lelystadse kust. Lelystad heeft vijf jachthavens en diverse stranden. U heeft ruim de mogelijkheid om heerlijk van het vele water te kunnen genieten.

  • 6 bijzondere vrijstaande woningen gelegen aan de Zeepkruidstraat, in een zeer rustige buurt in het stadsdeel Warande in Lelystad.
  • Hoogwaardige architectuur met een prachtige mix van hout en metselwerk.
  • 3 unieke ontwerpen met ruime en praktische opgezette plattegronden en een woonoppervlakte van 113 m² tot 118 m² gbo.
  • Begane grond met riante leefkeuken en royale woonkamer met openslaande deuren richting de tuin.
  • Verdieping met 3 grote slaapkamers en een complete badkamer.
  • Mooie percelen variërend van 253 m² tot maar liefst 380 m² met een berging en parkeergelegenheid op eigen terrein.
  • De prijzen zijn vanaf € 314.000,- v.o.n.Voor meer informatie, kijk op de projectwebsite van Wonen in Warande

Hebben wij met dit project uw interesse gewekt?!
Wij kunnen een afspraak met u inplannen om het hele project van A tot Z door te nemen. Tijdens dit gesprek zal de makelaar al uw vragen beantwoorden. U kunt ons bereiken via het mail adres: info@arcuris.eu, het telefoonnummer: 036 5211900 of vul het contact formulier (aan de rechterkant van deze pagina) in, dan nemen wij contact met u op.