woningaanbod bedrijfspanden

Nieuwbouwproject Vrijzicht II

SBG ontwikkelcombinatie ontwikkeld haar tweede appartementencomplex in het Cascadepark van Almere Poort. Ging het bij de eerste ontwikkeling met de naam Vrijzicht 1 om 18 appartementen van 80 tot 100 m2 . In het nieuwe complex genaamd Vrijzicht 2 gaat het om 14 appartementen.

De ontwikkeling bestaat uit twee gebouwen met elk 7 appartementen. De grootte varieert van 100 tot 120 m2. Alle appartementen krijgen een ruime buitenruimte. Net als bij Vrijzicht 1 krijgt de koper de mogelijkheid om, binnen de technische mogelijkheden, de indeling van het appartement zelf te bepalen. Zonder te overdrijven zijn wij van mening dat dit een van de mooiste appartementen -complexen wordt van Almere Poort.

Zoals u van ons gewend bent worden ook deze appartementen weer zeer compleet opgeleverd met een luxe keuken en een fraai ingerichte badkamer. Als u dat wenst kan het appartement met de modernste elektronische snufjes worden uitgerust.

De appartementen liggen op een prachtige plek in het Cascadepark met alle plezierige en belangrijke voorzieningen in de directe omgeving. Of u nu met het openbaar vervoer of met de trein gaat, de verbindingen met steden zoals Amsterdam of Utrecht zijn vanaf Almere Poort uitstekend.

Wij denken dat wij erin geslaagd zijn om een prachtig appartement te ontwikkelen en hopen dat u daar graag wilt wonen.


Type "AKKOORD" om het formulier te kunnen versturen (in hoofdletters!)