woningaanbod bedrijfspanden

Over Arcuris

Historie
In 1991 is het kantoor opgericht door de heer Nick Geul en Frans Irik in Almere onder de naam Govaert Makelaars Almere. In 1993 is er een samenwerking ontstaan tussen Kamerbeek en Govaert waarna onder de naam Kamerbeek Makelaars verder werd doorgegroeid. In 1998 is door een overname de naam Kamerbeek Nieboer ontstaan. Door allerlei overnames in Nederland is in 2000 de Kamerbeek Groep ontstaan waarbij er inmiddels circa 800 medewerkers actief waren. In 2002 is door een fusie met Meeùs er één nationaal bedrijf ontstaan op het gebied van Assurantiën en Vastgoed. Aegon is inmiddels grootaandeelhouder geworden. In 2007 heeft het zittende management de kantoren in Almere en Lelystad overgenomen en is de naam Arcuris geïntroduceerd. De focus ligt op het gebied van makelaardij voor zowel woningen als bedrijfshuisvesting. De directie wordt gevoerd Nick Geul en Bas Uppelschoten. Arcuris opereert dan onafhankelijk in de markt met 2 kantoren in Almere en Lelystad. In het voorjaar van 2009 gaat het kantoor in Lelystad een samenwerking aan met een ander makelaarskantoor waardoor het marktaandeel stijgt en gaat verder onder de naam Arcuris Bloemendaal Makelaars. In 2010 wordt het kantoor in Lelystad (www.abwonen.nl) juridisch verzelfstandigd, maar er werken wij nog steeds samen als collega kantoren. In 2016 heeft de hypotheekformule Hyppe een vestiging in ons kantoor geopend voor het vertrekken van woonhuishypotheken.

Missie
Arcuris is een toonaangevende en betrouwbare vastgoedadviseur met gedrevenheid en passie. De duurzame klantrelaties zijn belangrijk. Door als team te opereren probeert Arcuris de beste resultaten voor haar klanten te bereiken.

Ambitie
Wij willen u in staat stellen uw keuzes en ambities waar te maken. Onze inzet:
 • De best mogelijke vastgoed diensten
 • Continuïteit in dienstverlening
 • Betrokkenheid bij u en uw omgeving

Waarden
Wij vinden het belangrijk dat u ons herkent in de waarden:
 • integriteit
 • respect
 • professionaliteit

Arcuris voor medewerkers
Arcuris is een bedrijf voor gedreven, betrouwbare en energieke medewerkers die respectvol met klanten, elkaar, hun bedrijf en omgeving omgaan. We helpen medewerkers zich te ontwikkelen door opleidingen, vrijheid en doorgroeimogelijkheden te geven.

Hoe doen we dat:
 • Arcuris is betrouwbaar. Onze stakeholders kunnen vertrouwen op de integriteit van ons bedrijf. Dit vertaalt zich in het kunnen rekenen op de kwaliteit van onze dienstverlening, onze interne en externe communicatie en onze bedrijfsvoering.
 • Arcuris is daadkrachtig. Dit betekent dat we resultaatgericht zijn en probleem oplossend; dat onze medewerkers proactief handelen en samen resultaten behalen.
 • Arcuris is vernieuwend. We stimuleren innovatie en volgende de actuele ontwikkelingen binnen de sector.
 • Arcuris is open. We communiceren helder waar we voor staan, wat we doen, wat we willen bereiken en wat we gerealiseerd hebben.
 • Wij proberen duurzaam te ondernemen. Zo zijn bijvoorbeeld onze auto's voorzien van een A label, onze kantoorverlichting bestaat volledig uit LED en gebruiken wij nog beperkt FSC papier.

Arcuris is lid van de NVM.