woningaanbod bedrijfspanden

Taxatie Bedrijfshuisvesting

Dagelijks taxeren wij kantoorruimte, bedrijfsruimte, winkels en diverse bedrijfsgebouwen voor eigenaren, banken, pensioen- en beleggingsfondsen, overheden en eindgebruikers door heel Nederland. Onze register taxateurs zijn gekwalificeerde vakmensen en zijn ingeschreven in het register van VastgoedCert en NRVT. Ook zijn zij lid van de NVM, sectie Business. Ook zijn zij aangesloten bij het Taxatie Management Instituut (TMI) waardoor onze rapporten voldoen aan de Taxatierichtlijn Commercieel Vastgoed (TCV®) Onze rapporten worden geaccepteerd bij alle bankinstellingen. Via SBR zijn wij gekoppeld aan de banken voor snelle verwerking van de dossiers.

Waarvoor dienen taxaties?
Taxatierapporten zijn nodig om gebouwen te waarderen op een bepaalde peildatum. Er kunnen verschillende redenen zijn om een dit te laten uitvoeren waaronder o.a:

  • Taxaties voor aan- en verkoop;
  • Taxaties ten behoeve van een financiering;
  • Taxaties voor (fiscale) herwaardering;
  • Taxaties voor het vaststellen van huurwaarde;

De taxateurs van Arcuris adviseren u periodiek uw vastgoed te laten herwaarderen. Dit is veelal ook verplicht gesteld door de banken. Hiervoor kunt u ook een abonnement nemen.

Voor verdere informatie en overleg kunt u contact opnemen met de afdeling taxaties via 036-5211900 of het antwoordformulier hiernaast invullen.

Wij taxeren o.a. in Almere, Lelystad, Zeewolde, Dronten, Amsterdam, Weesp, Naarden, Utrecht, Hilversum, Baarn, Diemen, Bussum, Blaricum en in de rest van Nederland.


Type "AKKOORD" om het formulier te kunnen versturen (in hoofdletters!)