woningaanbod bedrijfspanden

Woz taxatie

Arcuris adviseert ook inzake de jaarlijke WOZ beschikkingen die elke belanghebbende van onroerende zaken opgelegd krijgt door de gemeente waarin het object is gelegen. De WOZ taxateur(s) van Arcuris kennen de waarde.

Vaak blijkt dat er onterecht een te hoge aanslag wordt opgelegd. Hierdoor betaald u niet alleen te veel belasting aan de gemeente, maar heeft dit ook gevolgen voor heffing van bijvoorbeeld Waterschapsheffing of fiscale gevolgen (Box 1 of 3).

Een goede onderbouwing van een waarde is van belang om tot een eventueel bezwaar te komen. Laat uw beschikking door Arcuris beoordelen voor zowel bedrijfshuisvesting als uw woning. Zij geven u deskundig advies of het nuttig is om bezwaar in te dienen en stellen dit op indien nodig.

De kosten voor deze dienstverlening bedragen:

TypeTarief werkzaamheden 
Bedrijfshuisvesting€ 190,-  per uur.Beoordeling, eventueel bezwaarschrift en vervolgprocedure's. 
Woning

€ 250,-

Beoordeling en eventueel bezwaarschrift.

Aanvullende vervolgprocedures à € 150,- per uur

 

* prijzen exclusief 21% BTW. U kunt uw beschikking en taxatieverslag (digitaal op te vragen bij uw gemeente) aan ons mailen met een opdrachtformulier die u hiernaast kunt downloaden en invullen. Voor eventuele overige vragen kunt u ons uiteraard altijd bellen of mailen.