woningaanbod bedrijfspanden

Arcuris | Aankoop makelaar Almere

Schakel een aankoopmakelaar in en bespaar veel tijd en geld bij de aankoop van uw nieuwe woning.

Veel mensen zoeken tegenwoordig hun droomhuis via internet. Dit gaat snel en je kunt bovendien heel eenvoudig huizen vergelijken. Ook andere zaken die met het kopen van een huis samenhangen, worden steeds vaker digitaal geregeld. Het is echter de vraag of dat altijd de slimste oplossing is.

Want hoe vaak komt het niet voor dat mensen een huis kopen waarvan achteraf blijkt dat er veel te veel voor betaald is? Of waarbij de buurt toch veel minder leuk is dan aanvankelijk werd gedacht? Het kan daarom geen kwaad om - ook al doe je een aantal zaken zelf - toch een adviseur in de arm te nemen die je voor vervelende scenario’s kan behoeden. Een goede aankoopmakelaar van Arcuris luistert naar je wensen, weet wat er speelt in de omgeving en kan je wijzen op alternatieven waar je zelf nooit op zou komen. Maar een aankoopmakelaar kan nog veel meer voor je betekenen.

4 Goede redenen om een makelaar voor de aankoop van Arcuris in de arm nemen:
  • Een huis kopen is vaak de grootste uitgave die mensen doen tijdens hun leven. Pas op voor emotionele beslissingen. Juist als het op onderhandelen aankomt, is het zaak je hoofd koel te houden. Door een aankoopmakelaar voor je te laten bieden, is de kans veel kleiner dat je teveel voor een huis betaalt. Hij is immers alleen rationeel bij het huis betrokken, maar kan ook, dankzij zijn deskundigheid en ervaring, veel beter inschatten wat de werkelijke waarde is van het huis. Ook zal hij je wijzen op eventuele ontbindende voorwaarden die je aan het bod kunt koppelen.
  • Het is verstandig de koopovereenkomst die door de verkopende partij wordt opgesteld, goed te laten controleren door je aankoopmakelaar, voordat je deze ondertekent.
  • Vlak voordat je naar de notaris gaat, zal je aankoopmakelaar met jou de woning inspecteren. Het kan namelijk best zijn dat er tussen het sluiten van de koopovereenkomst en de levering schade aan het huis is ontstaan. De verkoper moet die schade eerst herstellen of vergoeden.
  • De makelaar onderhandeld tot het uiterste en zal voor u maximaal prijsvoordeel opleveren.

Laat ons uw woonwensen weten. Vul uw hier je woonwensen in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.


Wil je meer weten over de mogelijkheden en kosten? Laat het ons weten en neem contact op met ons kantoor.


Type "AKKOORD" om het formulier te kunnen versturen (in hoofdletters!)