woningaanbod bedrijfspanden

Nieuwbouw woningen & appartementenZaterdag 30 maart a.s. is er een open dag voor de nieuwbouwprojecten Saffraan en Skagenpoort! U bent dan van 11.00 tot 15.00 uur van harte welkom. U kan ons vinden in Almere Poort, op de hoek van de Skandinaviëkade en de Finlandstraat.


De afdeling nieuwbouw verkoopt nieuwbouw projecten in de regio Almere en Lelystad. Sinds de oprichting van ons kantoor zijn er duizenden woningen verkocht voor diverse ontwikkelaars. Ook wordt er voor CPO (collectief particulier opdrachtgeverschap) verkocht.

Laat u verassen over de mogelijkheden die er zijn en ervaar de weelde van een nieuwe woning of appartement. Zo kunt u in een aantal gevallen de afwerking zelf bepalen. En de woningen worden volgens het nieuwste Bouwbesluit gemaakt waardoor zij comfortabel en zeer energiezuinig zijn. Zo heeft u gelijk een energielabel A+++.

Het volgende project is op dit moment in verkoop: 


Voor meer informatie klikt u op het project. Uiteraard kunt u ook altijd contact met ons opnemen of een afspraak maken bij ons op kantoor.

Zijn er geen beschikbare bouwnummers meer? Of zit uw droomhuis hier nog niet bij? Bij ons kunt u zich inschrijven als geïnteresseerde voor nieuwbouwprojecten. Aan de rechterkant van deze pagina vind u hiervoor het inschrijfformulier. Wanneer er dan een nieuw project bij ons in de verkoop komt, word u hierover geïnformeerd. Zo bent u altijd als eerste op de hoogte!


Overweegt u als projectontwikkelaar een project in de markt te zetten? Onze specialisten maken graag kennis met u!

Onze makelaars hebben projecten verkocht voor o.a. BAM, Heijmans, Ufkens, Ballast Nedam, Trebbe, AM, Volker Wessels en Vastbouw.Waarom nieuwbouw?

U bent op zoek naar een koopwoning en twijfelt misschien nog tussen bestaande bouw en nieuwbouw. Het is natuurlijk erg lastig om een woning te kopen die u alleen nog maar op een bouwtekening en artist impressies heeft gezien. U moet zich dan maar goed kunnen voorstellen hoe de woning er straks echt uit komt te zien.
Toch heeft nieuwbouw kopen ontzettend veel voordelen! Nieuw is ‘’fris en onaangeraakt’’ Een nieuwbouwhuis is als een leeg papier, u mag dit invullen zoals u het wilt. Het huis heeft geen geschiedenis, alleen maar toekomst, Misschien wel die van u?
Wanneer u een nieuwbouw woning koopt staat de prijs vast, u hoeft dus niet te onderhandelen. Hierdoor betaald u altijd een eerlijke prijs voor wat u krijgt. Zo heeft een nieuwbouwwoning kopen nog meer voordelen ten opzichte van een bestaande woning.
Wij hebben de 5 belangrijkste redenen voor u op een rijtje gezet:

1. Energiebesparing
Huizen hebben net als auto’s een energielabel. (A=groen en zuinig, G= rood en niet zuinig). Nieuwbouwhuizen starten altijd minimaal met label A en gaan tot A+++. Zo heb je niet alleen lagere kosten, maar draag je ook bij aan een beter milieu. Voor de isolatie worden de modernste technieken gebruikt. Dit geldt voor warmte/kou, maar ook voor geluid. Omdat de woning zo goed geïsoleerd is, moet er natuurlijk wel goed geventileerd worden. Om het woonklimaat binnen optimaal te houden worden er de nieuwste technieken gebruikt voor de ventilatie.

2.  Lage onderhoudskosten
Alles in je nieuwbouwhuis is nieuw, daarom heb je met name de eerste jaren lage onderhoudskosten. Je huis is gebouwd met de nieuwste technieken en het is mogelijk een onderhoudsplan voor meerdere jaren af te sluiten, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

3. Financieel aantrekkelijk
Een nieuwbouwwoning levert financieel voordeel op. U hoeft hiervoor namelijk geen overdrachtsbelasting te betalen.

4. Een eerlijke prijs
Je betaalt een eerlijke prijs wat een nieuwbouwhuis echt waard is. In vergelijking met een bestaand huis is de prijs-kwaliteitverhouding beter en meer gericht op de toekomst.

5. Volop eigen inbreng
Bij een nieuwbouwhuis mag je veel zelf kiezen, zoals de keuken en de badkamer. Maar dat is niet alles! Je kunt ook kiezen voor een dakkapel, een aanbouw, opbouw of erker! Daarbij komt dat je ook je tuin helemaal zelf kunt aanleggen en inrichten.