woningaanbod bedrijfspanden

Uw woning verkopen in Almere of Lelystad?

Kies voor Arcuris......

Uw woning verkopen via Arcuris is een vertrouwde keuze. In de regio Almere-Lelystad heeft ons kantoor al ruim 25 jaar een vooraanstaande rol in de markt en zijn er al meer dan 10.000 woningen door onze makelaars verkocht. Wilt u ook uw woning of appartement gaan verkopen? Schakel dan deskundig advies in die uw belang goed en vakkundig kan behartigen.

De 5 belangrijkste redenen om voor Arcuris te kiezen:

  • Geen zorgen over uw verkoop. Wij verkopen al jaren vele woningen in de regio. Onze klanten beoordelen ons met ruim een 8!
  • Alle woningen worden door een professionele fotograaf op de foto gezet voor een goede verkooppresentatie op o.a. Funda en andere sites. Zo bent u verzekerd dat de verkoopinformatie goed vindbaar is in alle zoekmachines.
  • Eerlijke adviezen door NVM makelaars met aantoonbare verkoopervaring en tijd voor de klant.
  • Ons kantoor bestaat echt, wij zijn geen "virtueel kantoor" en de koffie staat altijd klaar.
  • Wij kennen de (toegevoegde) waarde!

Ons doel is uw woning binnen een aanvaardbare termijn te verkopen tegen de best mogelijke prijs. Laat u overtuigen en neem vandaag nog contact (036-5211900) met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek of laat uw gegevens hier achter zodat wij contact met u kunnen opnemen.

Ook andere klanten waren tevreden over onze dienstverlening. Onze kantoor wordt beoordeeld met ruim een 8! Kijk voor de reviews op Funda.

Arcuris werkt ook voor diverse professionele verkopers als bijvoorbeeld Ymere, Driestar en Van Maurik's Huizenhandel.